Wessels Grootverbruik BV in Heteren

Met slimme inkoop het hele jaar door verse groenten en vers fruit

Door gebruik te maken van diverse inkoopkanalen en samen te werken met groothandelaren, leveren we u het hele jaar ons complete versassortiment. Voor grote afnames of chargeproducties hebben we de mogelijkheid om zelf te importeren vanuit Spanje.
 

groothandel Wessels Grootverbruik BV

Inkoopkanalen van Wessels Grootverbruik BV

Via verschillende kanalen kopen we onze producten in:

Veilingen: op 2 veilingen hebben we commissionairs die weten welke producten interessant zijn voor de klanten. Een kwestie van jarenlange samenwerking en dagelijks overleg.

Importeurs (winterperiode): via vaste relaties met een aantal grotere importeurs zijn we verzekerd van een vers product voor een scherpe prijs. Een gedeelte van dit assortiment wordt op contractbasis ingekocht. Onze klanten kunnen hierdoor (indien gewenst) profiteren van vaste prijzen. 

Telers (zomerperiode): we kopen veel producten rechtstreeks van telers. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen we het aanbod sturen wanneer de markt hierom vraagt. Het gaat bijvoorbeeld om hoeveelheden, ras, teeltwijze en teeltplek. Zo werkt Wessels samen met gespecialiseerde telers voor bladgroenten en koolsoorten. 80% van het areaal wordt voor ons geteeld. Aan het begin van het seizoen bepalen we samen welke groenten en rassen in welke hoeveelheden worden geteeld. 

Binnen een dag van het land bij de klant

De velden liggen ongeveer 10 kilometer bij Wessels Grootverbruik BV vandaan. Hierdoor kunnen we de producten binnen een dag bij u leveren.

horecaleverancier van aardappel